EP is uit!

Home » EP is uit!

Inmiddels is onze debuut-EP al ruim 2 maanden uit!

Via online streamingsdiensten zoals Spotify en Youtube hebben we al aardig wat luisteraars kunnen bereiken met onze EP. Ook hebben we al aardig wat cd’s verkocht. Daar zijn we erg blij mee. Bedankt voor jullie support!

Media

Verschillende media hebben aandacht aan onze EP besteed, zoals RTV Krimpenerwaard, Het Kontakt en Limiter.nl. Daar zijn we hen erg dankbaar voor. Bekijk de linkjes voor de artikelen en interview.

Wat brengt de toekomst?

In de toekomst willen we lekker vaak live blijven spelen en werken aan onze ‘sound’. Er liggen genoeg nieuwe nummers op de plank en blijven natuurlijk doorschrijven.

Verder willen we onze EP blijven promoten via kanalen als radiostations, playlists, Youtube, videoclip en live-registraties van de liedjes.

Via de link paypal.me/coenenleela hebben we de mogelijkheid gecreëerd om geld te doneren voor de komende projecten. Zoals het opnemen van een videoclip, het opnemen van live-registraties en in de toekomst nieuw studiomateriaal. Helaas kost alles best wat geld en hebben we niet de middelen dit 1, 2, 3 te financieren. We doen alles in eigen beheer. Je support is welkom en wordt erg gewaardeerd!

Spotify playlist

We hebben een playlist gemaakt met onze muziek én al onze inspiratiebronnen. Via deze link https://open.spotify.com/playlist/0Jz3uslrjtg654eXKJQuGm?si=4faea6268c444c07 is de playlist te beluisteren. Van Blof tot Passenger en John Mayer tot Glen Hansard. Veel luisterplezier!

Via onze socialmediakanalen houden we je op de hoogte van onze ontwikkelingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *